Ιστορικο

0

φορές πρωταθλήτρια ομάδα

0

προπονητές

0

τμήματα

0 +

αθλητές

No Data Found

ποιοι ειμαστε;

Ο ποδηλατικός όμιλος ΤΑΛΩΣ ANEK LINES είναι επίσημο μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας από το 1989 και χάρη στην συνέπεια και την εντατική δουλειά της διοίκησης, των προπονητών και των αθλητών κατατάσσεται στα κορυφαία σωματεία της χώρας την τελευταία εικοσαετία. Το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα το κέρδισε το 1993 και έκτοτε κάθε χρόνο πολλοί αθλητές συμμετέχουν με την εθνική ομάδα και στέφονται πρωταθλητές Ελλάδας.

Στο διάβα όλων αυτών των χρόνων στον ΤΑΛΩ είχαμε την τύχη να ζήσουμε μεγαλειώδεις στιγμές με χρυσά μετάλλια σε πανευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις.

Το έναυσμα το έδωσε η Ελληνικάκη Ρίτα με την 4η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νεανίδων το 1998 στο αγώνισμα των πόντων.

Εξαιρετικές επιδόσεις είχαμε και το 2001 με την 5η θέση του Πενταράκη Κώστα στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πίστας και το 2004 με την 4η θέση του Μπαρμπόπουλου Παναγιώτη στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πίστας.

πρωταθλητησ ευρωπησ ο σταυρακακησ

Η κορυφαία στιγμή για τον σύλλογο που αποτέλεσε και το εφαλτήριο για τις επόμενες, ήταν το 2016 με την 1η θέση του Σταυρακάκη Γιώργου στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πίστας στο Μοντικιάρι. Ήταν τεράστια η τιμή να ακούγεται ο εθνικός ύμνος μας για τις επιτυχίες του πρωταθλητή μας.

Παγκομιος πρωταθλητησ ο λιβανοσ

Είχαμε την χαρά να καμαρώσουμε δις Παγκόσμιο Πρωταθλητή τον Κώνσταντίνο Λιβανό το 2019, ακόμα ένα μεγάλο ταλέντο μέσα από τα σπλάχνα του συλλόγου. Το 2020 κατέκτησε 2 χάλκινα μετάλλια σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο στα 200μ και στο ομαδικό σπριντ.

Ο τζωρτζακησ στουσ ολυμπιακουσ αγωνεσ

Η κορύφωση ήρθε με την συμμετοχή και την εκπληκτική παρουσία του Πολυχρόνη Τζωρτζάκη στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο με τον προπονητή και μέντορα του Παναγιώτη Μαρεντάκη στο πλευρό του.

Αποστολεσ

Κάθε χρόνο ταξιδεύουμε για να συμμετάσχουμε σε περισσότερους από 50 αγώνες στην Κρήτη και σε όλη την Ελλάδα από τη Δράμα ως την Ηγουμενίτσα και από τα Δωδεκάνησα μέχρι τα Καλάβρυτα στην Πελοπόννησο σε αγώνες πανελλήνιας και διεθνούς συμμετοχής.

Οι διοργανώσεις που λαμβάνουμε μέρος είναι όλων των επιμέρους αγωνισμάτων της ποδηλασίας.

  • Δρομου αντοχης
  • Ατομικη χρονομετρηση (TT)
  • Ορεινη ποδηλασια (MTB)
  • Πιστα
  • BMX