Πανελληνιο Πρωταθλημα Δρομου Ανδρων-Γυναικων 2022

Πανελληνιο Πρωταθλημα Δρομου Ανδρων-Γυναικων 2022

Με 7 άνδρες και 2 γυναίκες συμμετείχε ο ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου Ανδρών-Γυναικών στο Παρανέστι Δράμας.

Στην ατομική χρονομέτρηση Ανδρών ο Τζωρτζάκης Πολυχρόνης κατετάγη 4ος, ο Κορτσιδάκης Μιχάλης 9ος, ο Πανηγυράκης Γιάννης 14ος και ο Σπύρος Λακιωτάκης 15ος, ενώ στις Γυναίκες η Συντζανάκη Νάντια 5η καιη Αγγελάκη Γλυκερία 7η.

Στον αγώνα της αντοχής των γυναικών η Συντζανάκη διεκδίκησε μέχρι τέλους με αξιώσεις το μετάλιο και τελικά κατέλαβε την 5η θέση, ενώ η Αγγελάκη ήταν 6η.

Στον απαιτητικό αγώνα αντοχής των ανδρών, η ομάδα μας προσπάθησε από την αρχή να ελέγξει το ρυθμό με ομαδική δουλειά μεταξύ δυνατών αντιπάλων στα πρωτα 70 χλμ του αγώνα. Η μορφολογία του εδάφους με απότομα ανηφορικά τμήματα και τεχνικές κατηφόρες και μαζικές πτώσεις έφεραν αναρχία στο πελοτόν. Στην τελευταία στροφή του σιρκουι κι ενω είχαν κριθεί ήδη οι δυο πρώτες θέσεις, ο αρχηγός μας Πολυχρόνης Τζωρτζάκης κερδίζοντας στο σπριντ στο γκρουπ και καταφερε να ανέβει στο βαθρο. Άξιοι συγχαρητρίων όλοι οι αθλητές μας που δούλεψαν γι αυτό το μετάλιο, Κορτσιδάκης Μιχάλης (13ος), Λακιωτάκης Σπύρος (17ος), Μαρκασιώτης Βλάσης (34ος), Παπαλέξης Νίκος (36ος), Πανηγυράκης Γιάννης εγκατέλειψε μετά από εμπλοκή σε ομαδική πτώση και μηχανική βλάβη και ο Βασιλάκης Στέλιος που στην πρώτη του συμμετοχή σε μεγάλη διοργάνωση πάλεψε με πάθος, μέχρι το σημείο που έδωσε το ποδήλατο του στον συναθλητή του Πανηγυράκη για να συνεχίσει.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς και τους υποστηρικτές μας που είνα πάντα δίπλα μας.

ANEK LINES Οfficial

Minoa Palace Resort

Creta Eleon S.A

Affidea Greece

Kassimatis Cycling

Hans & Gretel

Kānva Bar

Bioracer Hellas

Τουρνας ΑΕΒΕ

ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ ΧΑΝΙΑ

Κοκορια ΝΤΕΡΕ

Κουφωματοποϊια Κρήτης Αφοί Μαρεντακη

#LionRentals